Els Termites de Llefià i To-K-Fusta s’enfronten a Sant Pere de Riudebitlles

    0
    25
    Termites.jpg

    26/01/2016 – Els dos equips badalonins mantenen la segona i la tercera posició després d'aconseguir una victòria cadascú.

    Després d'un llarg més de descans, han tornat les bitlles catalanes a les comarques de Barcelona. El passat diumenge, 24 de gener, es va celebrar a Castellar del Vallès, a la comarca de l'Alt Penedès, la sisena jornada de la lliga.

     

    Els Termites de Llefià Groc es van enfrontar amb l'equip badaloní dels To-K-Fusta. A la primera ronda els llefianencs van arribar a sumar 340 punts de 26 bitlles llençades a diferència dels 307 punts de 21 bitlles dels To-K-Fusta. Però a la segona volta, la victòria seria pels To-K-Fusta amb 321 punts de 23 bitlles, superant així els 258 punts de 12 bitlles dels Termites Groc.

     

    D'altra banda, els Termites Vermells van guanyar clarament les dues partides davant el Siuranenc SN amb 327 punts de 25 bitlles i 340 punts de 26 bitlles, a la primera i segona volta respectivament.

     

    Amb relació a la classificació general, els To-K-Fusta i els Termites de Llefià Groc mantenen la segona i la tercera posició, respectivament, per darrere dels Colobrers. Destacar que els Termites Vermells, després de les dues victòries d'aquest cap de setmana, ascendeixen a la sisena posició amb 14 punts per davant de Fusta i Ferro i Sant Martí Sarroca.