Treballada victòria del Sosmatic a Calella

  0
  60
  CTT Badalona.jpg

  26/01/2016 – La primera victòria del 2016 deixa al primer equip del Club Tennis Taula Badalona com a quart classificat a l'espera de rebre al Tramuntana la propera jornada.

  El Sosmatic Badalona es desplaçava diumenge a la costa del Maresme, concretament a Calella, amb qui el calendari ha propiciat dos duels amb dues jornades de diferència, el penúltim de la primera volta (amb victòria badalonina per 4-2) i el primer de la segona volta, amb idèntic resultat.

   

  Ambdós equips van modificar les seves tripletes, amb Joaquim Pedemonte substituint a Gràcia pel Calella i Pere Navarro i Adrià Fernàndez entraven pel Badalona. Tot i la presència de Navarro, el partit va ser molt ajustat i s'hauria pogut decidir als dobles o fins i tot acabar amb un resultat més clar a causa de les dues derrotes de Carrión al cinquè joc. Navarro no va donar opcions als locals i Fernàndez va sumar dos punts valuosos per l'equip, el darrer per un ajustat 2 a 3 amb Pedemonte.

   

  La primera victòria del 2016 deixa els badalonins com a quarts classificats, a l'espera de rebre el Tramuntana la propera jornada, segon classificat, però que ha punxat amb el cuer aquesta setmana.

   

  D'altra banda, el segon equip va sumar la tercera derrota consecutiva tot i el gran partit de l'olímpic Alberto Seoane i el debut sense sort d'Adrià Marc Pérez.