Les arts escèniques amateurs de l’Espai A tornen a recalar al Círcol

    0
    36
    Imatge Kbarret (3).jpg

    03/02/2016 – Enguany, tres dels títols de la programació que l’Espai A ha preparat fins al mes de juny recalaran al clàssic teatre badaloní. 

    El Círcol Catòlic torna a formar part, un any més, del circuit d’arts escèniques amateurs Espai A, que compleix cinc edicions recorrent teatres i ateneus de tot Catalunya i que enguany preveu una seixantena de funcions. El projecte va ser creat el 2011 amb l’objectiu  d’impulsar una programació estable d’arts escèniques no professionals arreu de Catalunya, així com potenciar i impulsar la creació de nous públics i augmentar l’ús dels espais escènics dels ateneus.

     

    Enguany, tres dels títols de la programació que l’Espai A ha preparat fins al mes de juny recalaran al clàssic teatre badaloní. La primera sessió tindrà lloc la setmana propera, concretament el 14 de febrer (18.30h), quan la companyia Sotacabina Teatre portarà a escena l’obra ‘El somni d’una nit d’estiu’. La segona funció no es farà esperar; serà el 28 de febrer, amb ‘Kbarret, el Musical’, a càrrec dels Filagarsa. La tercera i darrera parada tindrà lloc el mes de maig, el dia 22, amb ‘L’art de la comèdia’, del Grup de Teatre Els Carlins.

     

    L’Espai A és una unió d’esforços de diversos agents culturals del país, amb el suport de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, coordinat per la Federació d’Ateneus de Catalunya i amb la col·laboració del Moviment Coral Català, la Federació de Grups amateurs de Teatre de Catalunya, la Federació Catalana de Societats Musicals i l'Agrupament d’Esbarts Dansaires.