El Seagull s’oblida de sentenciar (3-1)

0
    32

02/02/2016 – Les badalonines encaixen la segona derrota de la temporada patint una dolorosa remuntada al camp de l’Europa.

Van dominar més que el rival, gaudint de les millors ocasions de gol del partit, però les jugadores del Seagull marxarien cap a Badalona amb les mans buides. Al Nou Sardenya de Gràcia, les gavines pagarien cara la seva manca d’encert ofensiu i acabarien veient-se penalitzades per la injecció de confiança que rebria l’Europa després de marcar en una jugada aïllada.

La primera meitat feta pel Seagull seria espectacular. El bloc de Jordi Ferrón passaria per sobre de l’Europa, dominant el joc i generant diverses opcions clares de gol. Pascu, en dues arribades, i Yosse fregarien el 0 a 1 durant els 20 primers minuts, però per obrir el marcador les visitants haurien de recórrer al punt de penal.

Unes mans de Kaky i el posterior encert d’Alba Gordo des dels onze metres avançarien el Seagull al Nou Sardenya (30’). Ja a la segona part, la formació badalonina perdonaria una nova situació clara per ampliar el seu avantatge. Intervenint amb el cos de forma providencial, Kaky corregiria les mans anteriors evitant que un xut de Pascu anés cap a dins quan Jessi ja estava vençuda.

De frenar el 0 a 2, el Seagull passaria a encaixar l’empat. Laia Rodríguez sorprendria Noelia amb una vaselina des del vèrtex de l’àrea per instaurar el 1 a 1 (69’), diana que vindria acompanyada de més males notícies. I és que, instants després, la mateixa Laia Rodríguez apareixeria per empènyer al fons de la xarxa un intent de rematada de Porta (78’), confirmant d’aquesta manera la remuntada de l’Europa.

La festa de les escapulades encara tindria un últim capítol per viure, el qual quedaria escrit després que Laia Castilla marqués el 3 a 1 final de gol olímpic (87’). El Seagull (39) ja no seria capaç de refer-se i acabaria confirmant una derrota que l’aparta de la primera plaça de la lliga.