Els Mossos tanquen un punt de venda de droga a tres pisos de Sant Roc

    0
    34
    ffd332ab-3d4d-4d83-a10f-48e8bf3da348.jpg

    22/03/2016 – Els Mossos d’Esquadra van dur a terme un dispositiu d’entrada i escorcoll a tres habitatges i van detenir quatre persones.

    Els Mossos d’Esquadra van dur a terme un dispositiu d’entrada i escorcoll a tres habitatges del barri de Sant Roc de Badalona el passat divendres 11 de març. L’operació va permetre tancar un punt de venda de droga, a més de detenir quatre persones: dues per delictes contra la salut pública en la seva vessant del tràfic de drogues i dues per tenir ordres de recerca i detenció alienes a l’objecte d’aquest dispositiu.

     

    La investigació es va iniciar fa diverses setmanes quan els agents van tenir coneixement per diverses vies, una d’elles les queixes veïnals, de la possibilitat que en un portal del barri de Sant Roc s’hi vengués droga. L’11 de març, de matinada, els agents van fer una entrada i escorcoll autoritzada pel Jutjat d’Instrucció Núm. 1 de Badalona als tres pisos investigats. A l’operatiu van participar equips especialitzats d’intervenció en ordre públic (ARRO), el GEI i la Unitat Canina.

     

    A més de les detencions, els agents van intervenir diverses monodosi de cocaïna, 10 grams de marihuana i una peça petita de haixix així com diferents estris relacionats amb el delicte com una balança de precisió, llistats amb la comptabilitat de les vendes i restes de pols blanca, presumptament cocaïna. D’altra banda, s’han intervingut diferents objectes que els agents sospiten que són sostrets i relacionats amb delictes de receptació i que alguns compradors de droga farien servir com a moneda de canvi en la compra de substàncies, com ara aparells de ràdio de cotxe, peces de roba amb etiqueta de diferents establiments, reproductors de vídeo i de CD i terminals de telèfons mòbils d’alta gamma.