Els ‘chiringuitos’ de Badalona es preparen per a la temporada de platja

    0
    35
    chiri.JPG

    27/04/2016 – Aquest estiu hi haurà un total de vuit guinguetes, amb el mateix disseny i operadors que els anys anteriors.

    La passada setmana van començar a instal·lar-se les guinguetes a la platja de Badalona. Aquest any el litoral comptarà amb un total de vuit guinguetes, igual que l’any passat, repartides per les platges de la ciutat. A totes, menys a la Mora, s’instal·larà una guingueta i a la platja de l’Estació n’hi hauran dues. Els ‘chiringuitos’ segueixen el mateix disseny que els anys anteriors i els mateixos operadors.

     

    La temporada de bany començarà el mes de juny

     

    La temporada oficial de platges a la ciutat començarà el proper 11 de juny i finalitzarà l’11 de setembre. Tot i les suaus temperatures d’aquests darrers dies, fins al cap de setmana del 14 de maig no començarà el servei de salvament i socorrisme a càrrec, un any més, de Proactiva. El servei funcionarà només els caps de setmana i festius, fins el 4 de juny, i, a partir de l’11 i fins el 18 de setembre, estarà actiu de 10h a 19h. De moment, segons fonts municipals, no hi ha previst augmentar l’horari de vigilància, una demanda que feia temps s’havia posat sobre la taula, sobretot allargant l’horari cap al vespre o durant els caps de setmana.