Líders de grup

0
    30

2/5/2016.- El Badalonès és el millor equip del grup 2 de Primera a l’espera d’una fase final on també vol demostrar que és el millor equip del campionat.  L'Ademar haurà de lluitar pel liderat a la última jornada.

El partit va començar complicat pel Badalonès perquè el Sant Medir va apostar per un equip molt petit que jugava amb velocitat, provocant moltes dificultats a la defensa. Tot i els problemes i cert desencert en atac, els dimonis van arribar al descans per davant al marcador, 36-27.

A la represa van millorar la intensitat en defensa i això els va permetre córrer, controlar el partit i anar augmentant la diferència fins els 20 punts finals, 87-67. Del partit també destaca el retorn d‘Eric Balagué, després de tota la temporada lesionat. Un reforç de luxe per a les fases. La última i intranscendent jornada de la fase regular portarà els dimonis a la pista del Morell

A segona, derrota de l’Ademar davant un Mollet que va se superior durant tot el partit. Ara el liderat depèn de la última jornada: han de guanyar diumenge a la pista del Barberà o esperar que esperar que perdi el Mollet en casa de derrota.

L'equip no va poder controlar el partit en cap moment i al primer quart ja perdia de 8 punts, 11-19. Al segon parcial la diferència va anar augmentant fins el 24-38 del descans. A la represa, dues cistelles visitants van pujar el desavantatge fins els 18 punts. A partir d’aquí un parcial d’11-0 reduïa la diferència fins als 7 punts.

Però quan semblava que la tendència del partit canviaria, els Maristes van tornar a desaparèixer del partit i la diferència va tornar als 17 punts, 38-55. A l’últim quart, l’encert visitant en triples va acabar de sentenciar el partit, 54-79. Tot i la derrota depenen d'ells mateixos per posar la cirereta a una gran fase regular i acabar primers.

El Llefià segueix amb la segueix amb la seva espectacular recta final de temporada i suma la cinquena victòria consecutiva. Aquesta vegada a costa d’un Badalonès B que va començar guanyant i controlant la primera part amb 12 punts d’avantatge.

A la segona part, la defensa del Llefià, tova a la primera part, va millorar la intensitat i des del darrera van començar la remuntada fins a donar-li la volta al partit i acabar guanyant 60-63.

El Badalonès B tancarà temporada a la pista del Sant Nicolau, mentre que el Llefià intentarà donar seguir amb l’excel.lent estat de forma de cara a la promoció de descens guanyant el derbi a casa contra el Sant Andreu dissabte a les 17.45h.

El Natzaret intentarà acabar amb victòria una temporada complicada. Contra el Santa Coloma B van necessitar l’ajuda de tres sots-21 i un júnior, amb una destacada actuació, conseqüència de les 5 baixes que tenien per afrontar el partit.

El partit va començar amb els dos equips molt encertats de cara a cistella, però la punteria del Sant Andreu es va acabar al segon parcial i els visitants van marxar al marcador fins el 32-45 al descans.

A la segona part la defensa va ser més sòlida però no suficient per donar-li la volta al marcador. El desavantatge no va baixar dels 8 punts i el Santa Coloma B va controlar el partit fins el 65-77. El derbi a la pista del Llefià posarà punt i final a la temporada.