La Colla Micaco, a un pas del salt als castells de vuit

  0
  58
  castellers blanes.jpg

  03/05/2016 – Cap de setmana complet per la Colla Micaco, que va participar d’actes a Blanes, la platja dels Pescadors i Sant Roc.

   

  Cap de setmana complet per la Colla Micaco, que va participar d’actes a Blanes, la platja dels Pescadors i Sant Roc.

   

  Després de donar el tret de sortida a l'actuació de Blanes amb dos pilars de 4, la colla badalonina va portara plaça un lent 3de7, un castell que els ha servit per estrenar una aixecadora ben menuda que ha completat el seu primer castell de set pisos sense problemes. En segona ronda, els micacos van descarregar un ferm 4de7 que va demostrar a plaça que els micacos estan apunt de posar-hi un pis mes. Seguidament, van realitzar un 4de6 amb l’agulla.

   

  Diumenge, al barri de Sant Roc, on se celebrava n la 34a fira de l'artesania, els badalonins es van anotar un 3de6, un 3de6 amb l’agulla i un 4de6 amb l’agulla.

   

  L’actor del Tricile Carles Sans, Casteller Honorífic 2016

  El proper 15 de maig, a les 12h, a la plaça de la Vila, la Colla Micaco celebrarà la seva diada en el marc de les Festes de Maig, acompanyats dels Castellers d’Esparreguera i els Castellers de Lleida. Abans de l’actuació (11,30h) a la mateixa plaça de la Vila es durà a terme la proclamació del Casteller Honorífic 2016. Enguany, la colla ha decidit atorgar aquest reconeixement a l'actor badaloní Carles Sans, membre de El Tricicle.