Llovet: “El club m’ha dit que em vol renovar”

    0
    51
    Nacho-Llovet-ACB-PHOTO_1514258735_26341083_1875x1247.jpg

    27/05/2016 – El capità del FIATC Joventut espera arribar a un acord amb la direcció esportiva per continuar creixent a la Penya.

     

    En l’acte de colenda de la temporada organitzat pel FIATC Joventut, Nacho Llovet seria una de les veus autoritzades a l’hora de fer balanç del curs. El pivot analitzaria l’any viscut per la Penya, valoraria les dificultats sofertes per l’equip i parlaria sobre el seu futur personal.

     

    “No podem negar que ha estat una temporada irregular. S’han viscut moments bons, com el de l’arrencada, però en molts partits hem patit desconnexions que ens han fet perdre. El millor ha estat que no hem patit en cap moment”, declarava Llovet en primera instància.

     

    “Un dels motius pels quals hem pogut acabar bé ha estat per la comunió existent dins de l’equip. Formem una pinya d’amics i ens ho passem bé”, afegia el capità tot seguit.

     

    L’interior verd-i-negre ha viscut el seu any més regular, jugant 19 minuts de mitjana per partit i consolidant-se totalment dins de la rotació (6.7 punts, 3.3 rebots, 1 assistència i 8.7 de valoració). Llovet ha estat el segon jugador del FIATC Joventut que més faltes ha rebut (3 per partit), només superat per Vidal (3.6) i empatat amb Paul (3). El capità ho ha lluitat tot.

     

    “Penso que sí que he millorat. M’he sentit més confiat a l’hora de tirar, tot i que encara em queda molt camí per recórrer. Aquesta temporada he tingut regularitat en els minuts i això t’ajuda molt. Saps que, encara que et surti un partit dolent, continuaràs gaudint d’oportunitats”, valorava.

     

    Renovació i lideratge

     

    Igual que Albert Ventura, aquest estiu Nacho Llovet finalitza contracte amb la Penya. La primera opció del jugador vallesà és continuar al club que l’ha vist créixer i així ens ho feia saber.

     

    “Seguir a la Penya sempre és una prioritat. Això és casa meva i no trobaré cap equip on pugui ser més feliç que aquí. La situació del club és complicada. De fet, encara no m’han pogut fer cap oferta, tot i dir-me que compten amb mi”, afirmava Llovet durant l’acte de cloenda celebrat a principis de setmana.

     

    El pivot va voler deixar clar que el tema econòmic no és el més important. “No és una qüestió de diners. Ara mateix encara no se sap res. Ni els jugadors que hi haurà. La viabilitat del club a molts nivells està pendent. Jo ja vaig renunciar a diners fa dues temporades, perquè jugar a Badalona m’aporta molt, però és evident que tenir experiència en competició europea també seria interessant”, exposava l’interior.

     

    En relació a com ha pogut afectar l’absència d’un líder espiritual com Sitapha Savané, Llovet es mostrava molt sincer: “Savané aportava una cosa molt important: la comunió entre el jugador internacional i el nacional”.

     

    Segons el capità del FIATC Joventut, el senegalès jugava un rol clau a l’hora d’acoblar els americans amb poca experiència a Europa.

     

    “Aquest any hem tingut americans amb talent, però inexperts. En Salva és un entrenador que et deixa molta llibertat. Ell té els seus ideals, però deixa que cada jugador desenvolupi el seu joc. Amb els veterans això funciona molt bé perquè tothom sap què ha de fer i on ha d’estar. Savané estava a sobre d’aquest perfil de rookies i els aconsellava en tot”, reconeixia Llovet.

     

    Tot i que la situació econòmica de la Penya segueix sent complicada, no hauria de ser difícil arribar a un acord amb un dels jugadors més estimats per l’afició després de disputar cinc temporades senceres a l’ACB. Al cap i a la fi, les dues parts volen el mateix: seguir unides.