La Casa Clara de Ca l’Arnús rep prop de 20.000 visitants durant la BDN Home Design

  0
  74
  IMG_5915.JPG

  18/06/2014 – 16 empreses d’interiorisme de la ciutat han presentat les seves propostes en 22 espais d’aquesta casa que forma part del patrimoni municipal.

  Prop de 20.000 persones han visitat la 1a edició de la fira de decoració Badalona Home Design, instal·lada des del 22 de maig i fins aquest diumenge 15 de juny, a la Casa Clara del parc de Ca l’Arnús. 16 empreses d’interiorisme de la ciutat han presentat les seves propostes en 22 espais d’aquesta casa que forma part del patrimoni municipal.

   

  Badalona Home Design ha estat plantejada com un aparador del comerç interiorista de la ciutat. A més, la col·laboració entre els sectors públic i privat ha permès recuperar per a ús dels ciutadans la Casa Clara, un edifici que es trobava en estat de deteriorament després de romandre 15 anys tancada. La seva rehabilitació permetrà que la casa pugui ser utilitzada en altres esdeveniments de la ciutat. L’objectiu del govern municipal és que aquest indret es converteixi en un símbol de la ciutat perquè l’Ajuntament hi desenvolupi actes institucionals i entitats privades hi puguin fer els seus actes socials.

   

  Badalona Home Design també ha tingut un vessant solidari ja que els beneficis del sopar de cloenda celebrat el passat dissabte 14 de juny en els jardins de la mateixa Casa Clara aniran a parar al Projecte Àngels de la Fundació Privada Llegat Roca i Pi. Es tracta d’una iniciativa que promou la realització de petites intervencions en domicilis particulars de persones amb pocs recursos econòmics.

   

  Els participants en la Badalona Home Design han estat: Mobles Zamora, Juli Nin Moblament, RM Estudi, Badagres, Reafes, Reformes i Modificació d’espais, Tot Decor Tot Cuina, Decus Parquets, Atmosfera-Showroom, Persiplast, Zebra, i com a convidat especial, l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo. També s’ha comptat amb la col·laboració de l’Escola Internacional de Protocol de la Universitat Europea de Madrid amb seu a Barcelona.

   

  La regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran, ha qualificat la fira com “un gran èxit de convocatòria” i creu “que aquesta experiència s’ha de repetir”.