Llefià, Canyadó, Sistrells i Nova Lloreda continuen de festa major

    0
    35
    Foto 5-6-16 18 28 03.jpg

    10/06/2016 – Les entitats conviden als veïns a les seves activitats programades.

    El passat cap de setmana, molts barris de Badalona van convidar als veïns a les seves festes majors com Sant Crist de Can Cabanyes amb la celebració del seu centenari amb el concert de la Banda Simfònica de Badalona, o la Morera amb el 35è aniversari de l'associació de veïns. Per la seva part, Sant Antoni de Llefià i Canyadó també van encetar les seves festes i  que continuaran aquest cap de setmana.

     

    Sant Antoni de Llefià

    Després d'una amplia setmana destacada amb activitats infantils i esportives, arriba el segon cap de setmana de les festes populars de l'AV de Sant Antoni de Llefià amb la 28a Mostra d'Entitats a la plaça Trafalgar a les 11 del matí d'aquest dissabte, 11 de juny. Al vespre, la tabalada de percussió a les 19.30h donarà pas al Correfoc Infantil -20.15h- i al Correfoc de Llefià -22:15h-, que sortiran des de Torre Mena. Diumenge serà el torn de la sardinada -11h- i les havaneres -20h- des de la plaça Trafalgar.

     

    D'altra banda, des de la Ronda de Sant Antoni de Llefià enceten les seves festes aquest divendres, 10 de juny a partir de les 17 hores amb tallers de manualitats per a grans i petits. Tot seguit, els veïns podran degustar d'una xocolatada -18h-, actuarà el grup d'animació Set de So -19h-, i el Centro Cultural Amigos de Llefià oferirà una missa a les 20.30h. De cara a la nit, a les 21.30h, la responsable de Càritas de la Parròquia de Sant Antoni de Pàdua, Montserrat Viles, serà l'encarregada de llegir el pregó d'enguany, que donarà pas al sopar popular i a les actuacions de diverses entitats. Les festes de l'AV de la Ronda de Sant Antoni de Llefià s'allargaran fins aquest diumenge 12 de juny.

     

    Canyadó

    També, l'AV de Canyadó continua amb les seves festes i aquest dissabte al matí estarà destinat a la canalla des de l'escola Lola Angalda. A la tarda, hi actuarà la Coral de Canyadó -19h- a la masia, l'Esbart Sant Jordi -20h- a la plaça Baixadeta i l'Orquestra Nevada posarà el punt final al sopar de germanor a les 23h. Diumenge continuaran les activitats a la plaça de la Baixadeta, que conclouran a les 21h amb el Correfoc.



     

    Sistrells

    Des de la plaça Torrent d'en Grau, l'AV Fondo Sistrells té programada activitats per a tot el públic, com així la sardinada i la revetlla de la tarda de divendres, la trobada de puntaires pel dissabte al matí i la pella popular i les actuacions musicals del diumenge per la tarda.

     

    Nova Lloreda

    L'AV de Nova Lloreda Nod oferirà en el segon cap de setmana de les seves festes, una sardinada amb diverses actuacions a càrrec de la vocalia de dones de l'entitat i de Complex Catalunya, que tindrà lloc a la pista poliesportiva de Nova Lloreda a partir de les 18.30 hores.