Abalde: “Arribar a l’absoluta és un objectiu, però ho veig lluny”

  0
  Juancho-izquierda-y-Alberto--con-Sergio-Scariolo-.jpg

  10/06/2016 – L’aler del FIATC Joventut espera poder repetir l’experiència de la temporada passada, quan va gaudir d’uns dies d’entrenament amb el combinat de Sergio Scariolo.

   

  Alberto Abalde forma part de la llista de 24 jugadors que configuren la convocatòria prèvia d’Espanya pels Jocs Olímpics d’aquest estiu. Igual que en els últims anys, el cos tècnic de l’absoluta vol intentar que els joves amb progressió comencin a sentir-se part de l’equip, fet que ha motivat la inclusió d’Abalde en aquesta relació d’aspirants.

   

  Mentre realitza els últims dies de post-temporada, l’aler de FIATC Joventut valoraria l’oportunitat que se li pot presentar en les pròximes setmanes: repetir els entrenaments realitzats el curs passat al costat de Juancho Hernangómez.

   

  “Estic molt content i orgullós. Crec que és un premi al treball que he fet durant la temporada. Si finalment puc anar a entrenar amb ells, espero tenir els ulls ben oberts, viure una bona experiència i gaudir”, afirmava Abalde abans d’una de les últimes sessions d’entrenament específic executades a l’Olímpic.

   

  Si finalment el gallec pot anar a entrenar amb Espanya, el jugador de la Penya espera trobar un ambient de màxima professionalitat dins del vestidor liderat per Scariolo.

   

  “Home, no sé si canviarà molt respecte a la temporada anterior. Aquest any la selecció ha de preparar els Jocs. Penso que aquesta és la competició més important per qualsevol esportista. Això segur que els farà estar a tots molt concentrats. Poder viure la preparació al seu costat seria molt interessant”, valorava el jove exterior verd-i-negre.

   

  Per Alberto Abalde, “arribar a l’absoluta és un objectiu”, tot i que aquesta fita encara la veu “una mica lluny”. “No he fet res i tinc a grans jugadors per davant”, deixava clar l’exterior del FIATC Joventut.