Abalde debuta amb la selecció absoluta

    0
    33
    Cn7P9ClW8AAht0B.jpg

    22/07/2016 – L’aler del Divina Seguros Joventut compleix el somni d’estrenar-se amb Espanya amb només 20 anys.

     

    Li ha arribat l’oportunitat de forma inesperada i motivada per les lesions i els compromisos amb franquícies NBA d’alguns jugadors del combinat nacional. Sigui com sigui, Alberto Abalde ja pot dir que ha gaudit de minuts amb la selecció espanyola absoluta.

     

    L’aler gallec, que rebria una trucada a principis de setmana per tornar a incorporar-se a la concentració realitzada per Espanya a Màlaga, mai oblidarà l’amistós disputat al Martín Carpena en el qual va debutar.

     

    Malgrat l’estrena de Pau Gasol en la gira de preparació pels Jocs Olímpics, el bloc de Sergio Scariolo cediria davant Lituània per segon partit consecutiu (76-78).

     

    Alberto Abalde saltaria a la pista un cop arribat a l’equador del segon quart i disputaria un total de 4 minuts. L’exterior de la Penya capturaria un rebot i provaria un tir que no entraria. Abalde exhibiria un alt nivell d’activitat, completant bones defenses individuals i zonals.

     

    “Un somni complert”, enunciava el gallec a les xarxes socials un cop finalitzat el matx contra Lituània. El debut d’Abalde suposa l’enèsima confirmació del rol vital que té el Divina Seguros Joventut dins dels èxits de la selecció.