El CN Badalona ascendeix al segon lloc després de la regata a Arenys de Mar

0
    22

22/07/2016 – La tercera regata, que va comptar amb els tres clubs badalonins, es va celebrar el 17 de juliol a la platja de la Picòrdia.

El passat diumenge, 17 de juliol, es va celebrar la tercera regata de la 14a Lliga Catalana de Llagut, a la platja de la Picòrdia d'Arenys de Mar.

Pel que fa a la representació badalonina, els veterans del Club Natació Badalona es van poder classificar a la final i es van posicionar en el quart lloc amb un temps de 5 minuts i 18 segons, després de recórrer 1.000 metres amb el seu vogador. El podi va ser completat per Vogadors de Cambrils (5:04), Arenys de Mar (5:11) i Capgrossos de Mataró (5:17). Pel que fa el Club Nàutic Bétulo va quedar sisè amb 5:24. En la categoria femenina, el Natació de Badalona (5:37) i el Club Rem Badalona (5:38) van quedar segons i tercers finalistes, respectivament, per darrere de Cambrils (5:35).

Per la seva part, les cadets del Rem Badalona es van quedar segones en recórrer 500 metres en 2 minuts i 46. El podi va ser completat per Santa Cristina (2:44) i Nàutic Flic (2:49). Mentre que, els cadets del Rem Badalona van quedar en la quarta posició (2:52).

D'altra banda, en la prova de juvenils, el Natació Badalona, tant en la cronometrada com en la final, van quedar en la segona posició després de recórrer els 1.000 metres en 5 minuts i 29 segons, i per darrere dels Vogadors de Cambrils (5:24). També, les juvenils del Nàutic Bétulo van assolir el tercer lloc amb 6:19 per darrere de Rem Pescadors (5:54) i Cambrils (5:52).

I finalment, els sèniors masculins, destacar que els de Natació Badalona es van proclamar segons finalistes en 8 minuts i 23 segons, per darrere de Vogadors de Cambrils i per davant de Móra d'Ebre; mentre que el Rem Badalona i el Nàutic Bétulo van quedar sisè i vuitè, respectivament. En canvi, les sèniors del Bétulo van aconseguir la tercera posició en 8:52 i el Natació Badalona la vuitena posició en 9:28.

En relació a la classificació general, el Rem Santa Cristina manté la primera posició amb 57 punts, però ressaltar que el Natació Badalona ha ascendit al segon lloc amb 54 punts; mentre que el Rem Badalona segueix en la sisena posició amb 44 punts i el Nàutic Bétulo a la vuitena amb 41 punts.

La propera regata se celebrarà el 31 de juliol al poble de Flix en les aigües del Riu Ebre.