Un debutant que no ho posarà fàcil

    0
    34
    Bada.JPG

    23/09/2016 –  A les sis de la tarda de dissabte, l'Atlètic Saguntí posarà a prova la imbatibilitat del Badalona al camp de Morvedre.

    A les sis de la tarda de dissabte, l'Atlètic Saguntí posarà a prova la imbatibilitat del Badalona al camp de Morvedre.

    Els valencians, que debuten a segona B, es troben en la zona baixa de la classificació però diumenge passat van guanyar l'Eldenc a domicili. No val a badar, doncs. "El València B, que té un gran potencial, només va empatar a dos en aquest camp i, al Miniestadi, el Saguntí semblava mort i va acabar complicant la vida al Barça B amb un gol. No serà un partit fàcil. Si no competim bé, no guanyarem a ningú. Ho hem d'entendre", explica Manolo González.

    El tècnic gallec no perd l'oportunitat de demanar esforç màxim i competitivitat als seus jugadors: "Si no defensem bé, si no treballem bé, perdrem segur. Hem de ser conscients que el Saguntí és un rival que correrà molt i, si no correm com ells, ens equivocarem". Caldrà veure si González continua apostant per jugar amb tres centrals i dos laterals ofensius o torna a la defensa de quatre. "Utilitzarem un sistema o un altre depenent del rival i del partit", diu en aquest sentit. Iván Guzmán i Bruno Vinicius, que van ser baixa la setmana passada, estaran disponibles. Moha, per la seva banda, és dubte. El partit contra Saguntí el xiularà l'àrbitre madrileny David Gálvez Rascón.