El partit no és el de menys

    0
    28
    FOTO PREVIA.JPG

    27/01/2017 – En la històrica diada que el CF Badalona viurà diumenge 29 de gener, amb l'esperada estrena del nou estadi Municipal, no es pot deixar de banda, ni de bon tros, que estan en joc tres punts de gran importància davant d'un rival gens fàcil.

     

    En la històrica diada que el CF Badalona viurà diumenge 29 de gener, amb l'esperada estrena del nou estadi Municipal, no es pot deixar de banda, ni de bon tros, que estan en joc tres punts de gran importància davant d'un rival gens fàcil. El partit contra l'Espanyol B, que començarà a les cinc de la tarda, és un nou repte per al Bada en la seva lluita per mantenir-se en la zona de play off.

    Ja fa set jornades que l'equip de Manolo González viu entre els quatre primers i veu premiada la seva impecable trajectòria, però per continuar allà dalt és imprescindible no deixar de sumar. Els filials del València i el Vila-real pressionen amb força i obliguen a una victòria aquest diumenge.

    No serà gens fàcil repetir la història de la primera volta quan, en una sensacional actuació, el Badalona va endur-se els tres punts de Sant Adrià (2-3). L'Espanyol B ha sumat 12 dels últims 15 punts que ha disputat i ha pogut sortir de la zona baixa de la taula. Si alguna cosa és segura, és que el filial espanyolista no serà un convidat de pedra en la festa escapulada de diumenge. "És un equip jove, que fa un bon futbol i té un grapat de jugadors amb molt futur", explica Manolo González. "Tenen qualitat i velocitat, poden guanyar a qualsevol rival", adverteix també. "Potser han comès errades, pròpies de la joventut, però cada cop menys", afegeix el tècnic.
     

    González assegura que no prepararà el partit de manera diferent pel fet que sigui el primer a l'estadi. "Farem el de sempre. Hi haurà dues porteries i jugarem onze contra onze". El gallec tampoc no variarà el seu plantejament perquè el partit no es jugui a la Travessera de Montigalà. "Ens trobarem el mateix rival. El terreny de joc serà diferent, però ja hem jugat en camps grans i ho hem fet bé", comenta. Això si, per a ell, un home de la casa, serà un dia molt especial. "Sí, és clar que sí. Però no més que quan que vaig signar pel Badalona", sentencia.
     

    Pel que fa a la plantilla escapulada, la motivació és extraordinària davant l'estrena de l'estadi. En la històrica primera alineació no hi podrà ser Toni Lao, un dels futbolistes més emblemàtics del Badalona, que haurà de complir sanció per acumulació de targetes. La resta, llevat dels lesionats de llarga durada, Marcel Serramitja i Aly Coulibaly, estaràn a disposició de Manolo González. Xiularà l'àrbitre de Tenerife Víctor Pérez Peraza.