Els Dracs es reuneixen amb l’Ajuntament de Tiana a causa de la manca d’instal·lacions

    0
    78
    C50u0GrXMAAJki4.jpg

    03/03/2017 – L’entitat continua tenint a Badalona com a primera opció, però no vol continuar a la ciutat si es mantenen les condicions d’entrenament actuals.

     

    Els Badalona Dracs continuen buscant vies per millorar la seva situació esportiva. Dimecres passat, representants de la directiva i del staff tècnic del club es desplaçaven fins a les instal·lacions de l’Ajuntament de Tiana per celebrar una reunió amb els tècnics d’esports del Consistori.

     

    Malgrat haver solucionat les dificultats que tenien per disputar els seus partits gràcies a un bon acord amb el Young Talent Badalona Sud, al club li continua mancant espai per entrenar en bones condicions; sobretot a nivell de planter.

     

    “Els tècnics ens van escoltar per conèixer quines són les nostres necessitats. Tiana té unes instal·lacions que s’adeqüen a allò que busquem. Les sensacions van ser bones. Els va agradar la idea de dur un esport diferent al municipi”, apunta Jordi Soler, vicepresident dels Dracs.

     

    El camp en qüestió és el Municipal de Tiana, instal·lació situada al costat del Duet Esports, del Poliesportiu i de la piscina del poble i que compta amb grades i amb les dimensions pertinents per poder acollir partits de futbol americà.

     

    “Els hi vam fer arribar els horaris que necessitem i ens hem emplaçat a tenir una segona reunió”, detalla Soler en la conversa mantinguda amb aquest diari. Pels Dracs, “la primera opció continua sent Badalona”, però no en les condicions actuals.

     

    “El futbol americà necessita distància per entrenar i no pot ser que 75 jugadors de formació hagin d’estar dins de mig camp. L’altre dia teníem a més de 30 nens entrenant dins de l’àrea de Montigalà”, recalca el directiu i jugador del club. “Si podem entrenar amb garanties a Montigalà, perfecte, però mentrestant hem de buscar solucions”, sentència.

     

    En cas de marxar de la ciutat, els Dracs ja no durien el nom de Badalona en el seu escut i adoptarien la nomenclatura de municipi que els acollís. De cara a la setmana vinent s’està pendent d’acabar de tancar una reunió amb l’Ajuntament de Santa Coloma.