El futbol badaloní protesta en una manifestació multitudinària

    0
    39
    DSC_0491 copia.JPG

    25/04/2017 – Els clubs de la ciutat se sumen a diferents col·lectius per fer notar el seu malestar a la Plaça de la Vila.

     

    L’Associació de Clubs de Futbol de Badalona, ens format pel CF Badalona, el CF Bufalà, el Pere Gol, el Lloreda, el Pomar, el Sistrells, la Unificació Llefià i el Young Talent, ha estat representada avui en la protesta multitudinària celebrada a la Plaça de la Vila.

     

    Coincidint amb el Ple Municipal del mes d’abril, una àmplia delegació dels clubs de futbol de la ciutat s’han sumat a la manifestació convocada per diferents col·lectius. Igual que en la primera protesta celebrada fa uns mesos, les entitats esportives demanen unes instal·lacions “més dignes” per a la pràctica del futbol.

     

    Les actuacions que centren les exigències dels clubs són la “substitució de calderes, la millora de la il·luminació dels camps i dels vestidors i les qüestions relatives al manteniment del terreny de joc”.

     

    Els clubs han coincidit a la Plaça de la Vila amb centenars de persones que lluiten per altres causes. La vaga convocada pel personal de neteja de l’IMPS Badalona en contra dels impagaments de KLUH LINAER i les protestes del col·lectiu de Guàrdia Urbana, Badalona Capaç i el Bosc d’en Vilaró han dibuixat un escenari de crispació davant de l’Ajuntament.