Dos punts allunyen Anna Cruz del títol de la lliga russa (82-83)

    0
    32
    C-h2fc8WsAI5kbV.jpg

    02/05/2017 – L’equip de la jugadora badalonina, el Dynamo Kursk, perd el play-off final en un cinquè partit d’infart contra l’UMMC Ekaterinburg.

     

    Després de guanyar l’Eurolliga, Anna Cruz s’ha quedat a les portes de completar un any somiat a nivell de clubs. La base de Badalona disputava ahir el partit definitiu de la sèrie contra l’Ekaterinburg per guanyar la lliga russa. El Kursk disposava del factor pista favorable després dels quatre primers duels (2-2), però no es podria imposar en el matx decisiu.

     

    El bloc dirigit pel català Lucas Mondelo obria la sèrie amb derrota (56-67) i, després de recuperar-se guanyant dos partits seguits (64-54 i 62-78), veia com l’Eka forçava el desempat (82-75).

     

    El duel per decidir el títol es jugaria a la pista del Kursk i acabaria amb l’UMMC aixecant la copa de campiones (82-83). Malgrat fer un partit sublim (15 punts, 6 rebots, 6 assistències i 19 de valoració en 40 minuts), Anna Cruz veuria com el recital de Diana Taurasi (33 punts) tombava el Dynamo.

     

    Els petits detalls decantarien el duel, ja que el Kursk disposaria d’una última acció per guanyar. Després que Cruz anotés dos tirs lliures decisius, Angel McCoughtry tindria l’opció d’anotar la cistella definitiva, però el seu llançament no voldria entrar.

     

    Al llarg de les finals, Cruz ha acreditat una mitjana de 9.2 punts, 5.4 rebots, 4.4 assistències i 10.2 de valoració en quasi 32 minuts per partit, xifres que l’han situat dins del quintet ideal al costat de Diana Taurasi, Brittney Griner, Angel McCoughtry i Nneka Ogwumike. Malgrat no aconseguir el doblet, la temporada de l’Anna ha estat brillant: només quatre derrotes encaixades entre lliga i Eurolliga.