Els paradistes del Mercat de Pomar volen un ‘súper’ que dinamitzi l’equipament

    0
    32
    IMG_7423.JPG

    05/02/2018 – La concessió de la majoria de parades acaba aquest estiu.

    El Mercat de Pomar vol insuflar més vida a les seves instal·lacions. La majoria de parades acaben la seva concessió el proper mes de juny i reclamen alguna iniciativa que dinamitzi l'activitat de l'equipament municipal. Consideren els venedors que una mesura clau seria la d'instal·lar un supermercat que atragui més gent a comprar. I si, de retruc, l'Ajuntament pot aconseguir inversió per fer alguna reforma, millor que millor.

     

    El Partit Popular va aprofitar la conjuntura fa uns dies per reclamar accions al govern municipal, ja que, diuen, hi ha empreses interessades en donar el pas. “Hi ha com a mínim dos operadors interessats en aquest mercat i que ens han mostrat la seva desesperació davant la inacció dels responsables municipals”, assegura la regidora Rosa Bertran.

     

    El regidor de Promoció Econòmica, Àlex Mañas, confirma que hi ha dos operadors interessats en invertir a Pomar, i assegura que ja hi estan en contacte. “El PP s'ha informat molt poc perquè ja ens hem reunit amb una de les empreses, que ens ha de presentar un projecte, i ens trobarem amb l'altra properament”.

     

    Els paradistes del mercat saben que s'han produït contactes, però es mostren escèptics. “Sabem que hi ha supermercats interessats, però fa anys que ha estat així. Tothom promet moltes coses però quan arriben al govern no s'avança. Va passar amb el PP i està passant ara”, lamenta el portaveu Toni López. En qualsevol cas, apunta, no els hi preocupa en excés que caduquin les concessions de les parades, ja que poden continuar a precari, com passa a diferents mercats.