La Llefià avança el Carnaval; pols YT – Lloreda; Sistrells i Àguila, alegries a 4cat14

0
    49

La Unificació Llefià ha protagonitzat aquesta jornada de futbol català un 'deja vu'. El conjunt de Jordi Souto ha executat el mateix inici de la primera volta amb tres victòries consecutives i torna a ser un candidat a les posicions capdavanteres de la taula. En aquesta ocasió, els badalonins van superar el CE Llavaneres per dos gols a tres. El conjunt maresmenc es va avançar al marcador gràcies a una errada defensiva. Tot i això, la 'Llefi' va reaccionar ràpidament i va capgirar el marcador en 15 minuts. Isra va igualar el partit al minut 17 i Álex Saumell va embutxacar-se un doblet en 10 minuts (1-3).

A la represa, el Llavaneres va creure en la remuntada (2-3) però el marcador ja no va presentar més novetats. Tercera victòria seguida del conjunt de Jordi Souto i la promoció d'ascens a Primera Catalana que s'escurça a dos punts, però podria ser major en funció de la resta de resultats de la jornada.

Una categoria per sota, a Tercera Catalana, seguim notificant notícies positives i negatives alhora. El Lloreda de Carlos Rodríguez va fer un miracle a Badalona després de capgirar un marcador advers al tram final de partit contra el Cirera amb dianes de Borja i Marc (2-1). Per la seva part, ell Young Talent de Ricardo Parra va castigar el Pomar de Jorge Rincón al derbi badaloní (0-5) amb gols de Raúl (2), Álex, Egea i Joel. Finalment, el Pere Gol de Luis Ortega va caure per la mínima al camp del Rocafonda (1-0). Amb aquests resultats, el Young Talent és segon amb 45 punts (els mateixos que el Singuerlin) i el Lloreda és tercer amb 42. Pere Gol, amb 17, i Pomar, amb 15, pugnen per la salvació a la part baixa,

A Quarta Catalana, el Sistrells va sumar tres punts contra el Gornal B (3-1) i l'Àguila contra el Turó de la Peira B (1-2). La UE Bufalà va caure al camp de l'Esquerra de L'Eixample (7-0).