Apoteòsic cap de setmana per al Tennis Taula Badalona amb 9 victòries

0
    56

13/02/2018 – 9 dels 10 equips han aconseguit la victòria. Només l’equip de la 3a Territorial ha patit la derrota.

Magnífic cap de setmana per als interessos del Club Tennis Taula Badalona. Dels 10 equips en joc, 9 han aconseguit la victòria i només l’equip de 3a Territorial ha patit una derrota, val a dir que contra els primers classificats.

Si bé el primer equip s’emportava els dos punts del camp del Ripollet, el partit més destacat de la jornada ha estat el de Primera Divisió Estatal. Els blaus rebien a casa a un rival directe per la permanència, l’Almoster, i el partit es preveia tens i igualat. Els jugadors no van decebre al públic assistent i es va viure el partit més llarg i emocionant de la temporada amb quatre hores i quart de partit i acabant al cinquè joc dels dobles.

Els badalonins, amb un punt de cada jugador, van aconseguir forçar els dobles remuntant un 1 a 3 advers. Pau Nolis, Iker Muguerza i Jordi Miranda van donar-ho tot a la pista, acabant la majoria de jocs als avantatges. Finalment, Nolis i Muguerza, dretà i esquerrà, van saber dominar el partit de dobles i mantenir el cap fred.

A Divisió d’Honor el Sosmatic va segellar pràcticament la permanència, que no matemàticament, al derrotar un possible rival directe com el Ripollet. Els blaus amb set victòries són ara cinquens, mentre que el descens és en desena posició i tres victòries, de moment.

A Preferent, el Tariq continua imparable, aquesta vegada derrotant 5 a 1 al quart classificat, però continua amb el Mataró trepitjant-li els talons. La pròxima jornada, d’aquí a dues setmanes, serà decisiva, ja que es veurà un Mataró-Badalona a la capital del Maresme.