L’agrupació gallega Agarimos commemora el seu 21è aniversari

    0
    35
    Agarimos.jpg

    25/05/2018 – Amb unes jornades culturals a la plaça Trafalgar

     

    Any rere any l'agrupació cultural gallega Agarimos de Badalona celebra les seves jornades culturals al voltant del seu aniversari, que enguany celebra 21 anys amb moltes novetats que es podran gaudir durant aquest cap de setmana.

     

    En primer lloc, a les 11 del matí del dissabte 26 de maig, l'entitat gallega, acompanyada dels Grallers de Santa Coloma de Gramenet i City of Barcelona Pipe Band, realitzaran una cercavila pels carrers de París i Guasch, les avingudes de Pius XII i Marquès de Sant Mori, fins a arribar a la plaça de Trafalgar; on la festa continuarà amb les actuacions de les tres entitats. A la tarda, a les 17.30h, serà el torn dels espectacles musicals de l'Ateneu Cultural de Llefià, la Casa Gallega de L'Hospitalet i dels Diables Kapaoltis. Mentre que la nit, a partir de les 20h, serà amenitzada per la formació celta The Stouts, que donarà pas al 'Conxuro Da Queimada'.

     

    D'altra banda, el diumenge estarà destacat per les actuacions de l'Asociación Cultural Rociera Andaluza Ciudad de Badalona i la Comunitat Xinesa de Badalona, que ens donaran un tast de la seva cultura a les 11 del matí. el Centre Aragonès de Badalona i les agrupacions gallegues Rosalía de Castro de Cornellà de Llobregat i Agarimos de Badalona conclouran les jornades de 17.30 a 19 hores.

     

    A més, durant tot el matí del diumenge, s'instal·larà el bus de Banc de Sang i Teixits a l'avinguda de Puis XIi, 19-27.