La plaça Antonio Machado acull aquest dissabte la Diverfesta

  0
  70
  Diverfesta.jpg

  25/05/2018 – Una festa consolidada al barri de La Salut.

   

  El circ i la màgia seran els elements principals de la Diverfesta d'enguany, la celebració que la Fundació Salut Alta organitza any rere any al barri de La Salut el pròxim dissabte 26 de maig a la plaça Antonio Machado.

   

  Un matí de jocs, tallers i actuacions creat amb la voluntat de dinamitzar infants i famílies d'un barri mancat d'activitats lúdiques per fomentar la cohesió social i l'esperit cívic. Alhora, aquest esdeveniment és una mostra de les accions que l'entitat fa dins el seu treball d'acompanyament comunitari.

   

  El caràcter participatiu de la Diverfesta és essencial des de diverses perspectives. Per una banda, els adolescents han col·laborat amb la difusió creant el cartell, després d'un concurs on es van rebre fins a sis propostes. D'altra banda, els dies previs els infants i famílies s'impliquen en la creació de materials decoratius. A més, voluntaris i professionals organitzen i dinamitzen les diferents activitats, amb el suport d'alguns joves. També hi ha entitats i col·lectius que col·laboren oferint espectacles, com el cantant Welelo, el grup Badamags o els dinamitzadors del Pont Tibetà que enguany ens acompanyaran durant tot el matí, creant una jornada festiva i lúdica.