El Carme exposa un diàleg entre obres de Brossa i del fons patrimonial de la UB

    0
    112
    Brossa.jpg

    23/11/2018 – L'eix temàtic que guia l'exposició és el diàleg entre 34  obres del fons de la Universitat de Barcelona i una tria de la poesia escènica de Joan Brossa.

    El Centre Cultural El Carme acull des d'aquest dimarts 20 de novembre l'exposició 'Anar i tornar a Brossa'. Una mostra que aplega una selecció d'obres del fons patrimonial de la Col·lecció Belles Arts de la Universitat de Barcelona, reunides a propòsit de la commemoració del centenari del naixement del poeta Joan Brossa.

     

    L'eix temàtic que guia l'exposició és el diàleg entre 34  obres del fons de la UB i una tria de la poesia escènica de Brossa, que pretén fer present la vigència de la producció del poeta i projectar-la cap al futur: l'obra que genera obra. Capes semàntiques de producció artística se sumen, travessen el temps i posen en relleu com són d'imprescindibles la cultura i la creació per situar el públic i entendre el món.

     

    'Anar i tornar a Brossa', que es podrà visitar fins al 3 de febrer, vol generar i mostrar vasos comunicats entre els diversos temps, generacions i obres d'art i, a la vegada, contribuir a difondre la rellevància de l'obra i de l'autor, precisament per la seva riquesa, transversalitat i singularitat.

     

    Taula rodona

     

    La mostra va acompanyada d'una taula rodona, que acollirà la sala Josep Uclés el 18 de gener a les 19 hores, amb el títol 'La creació en acció! L'art ens dona veu' i la participació de la pedagoga i investigadora de la literatura, Glòria Bordons; la fotògrafa, Armanda Bernal, i l'artista, Joan Puche.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí