La Llefià es retroba amb el triomf i el Young Talent comença a necessitar una bombona d’oxigen

0
35
Manel Expósito

L’inici de la segona volta al futbol territorial badaloní ha començat amb cara i creu per als nostres equips. La Unificació Llefià va arrencar el segon equador de la Lliga amb una victòria de molt prestigi al Narcís Sala davant el Districte 030, filial de la UE Sant Andreu.
El marcador no es va moure durant els primers 45 minuts i en la represa Sergi Franco i Dani Aznar van encarrilar un triomf (1-2) que suposa una bona forma d’afrontar el decisiu duel davant el líder (el Mataró)d’aquest diumenge al Municipal de Llefià (12. 00 hores).
Per la seva banda, el Young Talent no va poder gaudir encara de la nova gespa amb victòria contra un rival directe com és l’Europa B (0-2) i ja acumula quatre derrotes i un empat en les darreres cinc jornades.

Aquests resultats es tradueixen amb el retrocés a la classificació fins a la penúltima posició. Aquest dissabte a les 16:30h, els de Ricardo Parra visiten el camp del Molletense. Un triomf, els hi podria treure del pou.

Cal vigilar
A Tercera Catalana, ni Lloreda ni Pere Gol tampoc van poder arrencar el nou tram de la competició amb bones sensacions. L’equip de Benja Portillo va caure a casa per la mínima contra el Llavaneres (1-2), i el Pere Gol de Ricardo Vila va patir la cinquena derrota seguida versus l’Atlètic Masnou (0-1). Ambdós conjunts es troben a la part mitjana-baixa de la taula però cal vigilar amb els perseguidors que també lluiten per la salvació.

Finalment, a Quarta Catalana, el filial del Pere Gol va golejar el Montornés (3-0), el Bufalà va caure al camp del Sentmenat (3-1), el Sistrells va quedar suspès i l’Àguila va perdre a La Salle Bonanova (8-2).

FER UN COMENTARI

Si us plau introdueix el teu comentari!
Si us plau introdueix el teu nom aquí