La Penya, a Andorra sense Dawson

    0
    41
    Neno Dimitrijevic, en el partit de la Lliga Catalana contra els andorrans. / David Grau - CJB

    El Divina Joventut afrontarà aquest dissabte (20.30h) un repte força complicat a la pista d’un Morabanc Andorra a l’alça, que acumula tres victòries consecutives i que aspira a enfilar-se a les posicions de “play-off”. Els badalonins també estan en dinàmica positiva (cinc triomfs en els darrers sis partits) i intentaran trencar les estadístiques en una pista que darrerament no els és gens favorable. Des del retorn dels andorrans a l’ACB, el 2014, la Penya no ha estat capaç de guanyar al pavelló andorrà, on encadena quatre derrotes seguides en els darrers quatre anys. L’última, la del curs passat (88-81), curiosament en el partit de debut de Carles Duran a la banqueta verd-i-negra. Des d’aleshores, però, la situació ha fet un gir radical i ara la Penya torna al Principat amb l’autoestima pels núvols. A més, comptarà amb el suport d’un bon gruix d’aficionats, que es desplaçaran amb autocar per animar l’equip.

    El Morabanc, que enguany ha encetat una nova etapa amb Ibon Navarro a la banqueta, va començar el curs amb molta empenta. Va guanyar la Lliga Catalana, on va eliminar la Penya (83-75) en semifinals i va escombrar el Barça en la final (94-76), i poc després va assaltar l’Olímpic (65-75) en l’estrena de l’ACB. Posteriorment, però, no ha acabat de trobar la regularitat necessària a la lliga, amb un balanç de 9-9. Els últims triomfs, però, han rellançat un equip ple de talent, amb jugadors com Dylan Ennis, Andrew Albicy, David Walker o els exverd-i-negres Jelinek i Shurna. A més, els andorrans, que a l’Eurocup ja es troben a quarts de final, s’acaben de reforçar amb un altre vell conegut, el pivot Jerome Jordan.

    Shawn Dawson, 10 dies de baixa
    L’aler va lesionar-se al genoll dret contra el Gran Canària, quan va patir una forta caiguda en el tram final del matx. Pateix un esquinç de grau II-III i els serveis mèdics han determinat que haurà d’estar 10 dies sota un tractament conservador i de fisioteràpia. La seva evolució determinarà l’abast real de la lesió. Dakota Mathias, pel seu cantó, continua amb molèsties al turmell esquerre i és dubte. Els jugadors vinculats Joel Parra i Pep Busquets viatjaran a Andorra amb el primer equip. Al Morabanc Andorra l’italià Michele Vitali és dubte por un virus estomacal.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí