El 18 de febrer s’inicien les obres de reforma de la plaça Trafalgar

  0

  El 18 de febrer es donarà inici a la primera fase de les obres de reforma de la plaça Trafalgar de Llefià. Aquest dijous, el Centre Cívic Torre Mena va acollir una torbada amb veïns i entitats del barri, en la que l’alcalde de Badalona, Àlex Pastor, el regidor de l’Àmbit de Govern i Territori, Ruben Guijarro, i tècnics municipals van informar sobre l’imminent inici d’aquestes obres, així com la previsió per enguany de la reforma d’altres dos emplaçaments del barri; plaça Azorín i plaça de les Palmeres.

  El termini d’execució d’aquestes obres, adjudicades a l’empresa Benjumea S.A. per un valor de poc més d’1,2 milions, serà de vuit mesos.

  En aquesta primera fase es preveu la creació d’una zona de passeig, amb àrees de descans i també per poder realitzar diferents activitats. La zona de desnivell de la plaça Trafalgar respecte a l’Avinguda Marqués de Sant Mori quedarà resolta amb la instal·lació d’una grada, amb una zona enjardinada i una altra per asseure’s, la qual la convertirà en un eventual escenari. També es vol millorar l’accés des dels carrers adjacents, amb zones enjardinades, un parc infantil, i la reubicació de les pistes de petanca, la qual inclou la reforma del bar ja existent.

  En fases posteriors de l’obra, encara en projecte, queda prevista la instal·lació d’una pèrgola que serveixi d’escenari per a la realització d’espectacles i concerts a l’aire lliure, així com la instal·lació de serveis bàsics que planteja la creació de l’escenari, com lavabos o quadres elèctrics, entre altres. Aquestes actuacions compten amb un pressupost de 350.000 euros.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí