Il·lusió i esforç com a valors de l’esport

    0
    50

    L’Institut Guttman ha acollit durant aquest cap de setmana un espectacular torneig internacional de Hockey sobre cadira de rodes, en el qual ha participat un equip alemany, Black Knights, i un altre procedent d’Itàlia, Dolphins d’Ancona. Es tracta d’un esport en el qual naturalment, els valors de la il·lusió i l’esforç es troben molt per sobre de la competició. L’estat espanyol tan sols disposa de 5 equips, 3 d’ells a Catalunya. L’alt cost de les eines imprescindibles per a la pràctica d’aquest esport i la manca d’ajudes, tant en l’àmbit institucional com de patrocini, dificulten la seva pràctica.

    Dracs Club d’Esport Adaptat (Dracs CEA), equip que entrena i juga de forma habitual en aquestes instal·lacions de Can Ruti, és l’entitat organitzadora d’aquest torneig. Amb seu social a Manresa i fundada amb el seu actual nom fa tres anys, els Dracs ja tenien vinculació amb l’Institut Guttman des de temps enrere.

    Pel que fa al resultat del torneig, els Black Knights d’Alemanya van ser els vencedors, passant per sobre dels seus rivals, tal com mostra el resultat de la gran final del torneig, 21 a 5 contra AD Barberà. L’equip local va finalitzar en el 6è lloc.

    ? Flash Bdn

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí