Ferran Laviña: “Que t’ofereixin la direcció tècnica del Sant Josep impressiona”

  0
  CB Sant Josep

  Ferran Laviña ha acceptat el repte d’agafar les regnes de la direcció tècnica del CB Coalci Sant Josep. L’ex jugador del Joventut arriba procedent de la coordinació dels equips sèniors del CB Cornellà i valora de forma positiva el seu nou repte al centre parroquial.

  “Hi sóc sovint a Sant Josep. La nova junta directiva em van oferir el càrrec de director tècnic i, malgrat que en aquell moment era al Bàsquet Cornellà, vaig acceptar la proposta per començar a treballar a partir de l’1 de febrer”, transmet Laviña al Diari de Badalona.
  La direcció tècnica del club té un rang ample de categories i per aquest motiu s’haurà de buscar noves persones que donin forma a l’estructura de cara a la pròxima temporada. “Ara estem fent treballs de gestió”.

  “Intentarem que el Sant Josep encara sigui més referent a Badalona i a Catalunya. Quan em van comunicar la proposta, la meva primera resposta va ser que no perquè jo hi era a Cornellà. Que t’ofereixin la direcció tècnica del Sant Josep impressiona. Estem parlant d’un club històric i amb un nom important. És una motivació molt gran i hem de mantenir el prestigi que té”, assegura amb confiança.

  Prioritzar el femení
  “Intentar fer créixer la secció femenina i consolidar la resta d’equips és l’objectiu. El femení necessita una empenta. L’excel·lència del Sant Josep és general, amb un gran capital humà, però dins la pedrera del club hem de fer un pas endavant al femení”, valora.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí