El somni s’acaba a la pròrroga contra el Granada (1-3)

0
    38

El camí del Badalona en la copa es va acabar en una altra nit per al record en què l’equip escapulat va tornar a competir amb un primera divisió, el Granada. Els andalusos, que es van avançar en el minut 2, van patir de valent i es van veure obligats a sentenciar en la pròrroga, quan els jugadors de Manolo González van acusar l’esforç fet.

Ple a l’Estadi, malgrat la intensa pluja. No hi va haver festa d’inauguració però la graderia va tornar a gaudir d’un partit intens i emocionant. La cosa no va començar gens bé perquè, quan encara no s’havien jugat dos minuts, Ismail va marcar el 0-1 aprofitant una pilota baixada per Soldado gairebé sense voler. I és que el veterà davanter madrileny estava, molt probablement en fora de joc. En tot cas, el Badalona no es va empetitir, al contrari: va ser valent com mai. De fet, va merèixer arribar al descans, com a mínim, amb l’empat.

Hugo Esteban va tenir l’oportunitat més clara dels primers 45 minuts, amb una rematada picada, a centrada de Robert, que va obligar a volar el porter Aarón. També van estar a prop del gol, en la primera part, Chema Moreno, Valentín i Moyano. El premi va arribar a la represa, en una acció assajada: córner i rematada de Miquel Robusté a la xarxa, enmig d’un eixam de futbolistes concentrats a l’àrea petita. L’Estadi va tornar a esclatar. El somni de la copa seguia ben viu perquè l’equip estava competint a un nivell extraordinari.

L’esforç va ser descomunal en la darrera mitja hora del temps reglamentari. El Granada tenia serioses dificultats per arribar a l’àrea d’Álex Sánchez i, per això, el seu entrenador va haver de fer entrar dos dels seus millors futbolistes, el veneçolà Darwin Machís i Antonio Puertas, que, en la pròrroga, després que els 90 minuts acabessin amb empat a un, van aparèixer per decantar l’eliminatòria. El primer va crear dues clares oportunitats per la banda esquerra que Carlos Fernández va desaprofitar, abans que Gonalons, en rematar un córner, signés l’1-2. I el cop definitiu, culminant una transició, sol davant el porter escapulat, el va donar Carlos Fernández.

La fitxa

Badalona: Álex Sánchez; Robert Simón, Robusté, Pelón (Abel Suárez, 69’), Moyano, Valentín; Adri Díaz (Toni Jou, 103’), Marc Carbó; Dani Del Moral (Max Marcet, 55’), Chema Moreno i Hugo Esteban (Cris Montes, 69’).

Granada: Aarón, Foulquier, Germán, Martínez, Álex Martínez; Herrera, Yan Eteki (Gonalons, 93’); Vadillo (Machís, , Soldado (Azeez, 55’), Carlos Fernández i Ismail (Antonio Puertas, 36’).

Àrbitre: Santiago Jaime Latre (aragonès). T.G.: Diego Martínez, Carlos Fernández, Robert Simón, Pelón, Herrera, Puertas, Cris Montes, Robusté, Max Marcet.

Gols: 0-1 (2’) Ismail. 1-1 (59’) Robusté. 1-2 (102’) Gonalons. 1-3 (110’) Carlos Fernández.