La directora general de Qualitat Ambiental analitzarà el temporal Glòria

  0

  La conferència de la badalonina Mercè Rius, que és la directora general de Qualitat Ambiental, no es realitzarà finalment avui, sinó que passarà al dimecres dia 5 de febrer. El pas de Glòria per la ciutat ha estat el motiu de l’ajornament de la conferència, que està emmarcada en el cicle “Anar a Mar” en el què l’Escola del Mar i el Port programen conjuntament conferències amb el mar com a protagonista des de diferents vessants: científica, esportiu, històric, ecològic…

  Per això es dedicaran les jornades que queden de setmana a avaluar i reflexionar sobre el pas del temporal Glòria pel país i per la ciutat. Reflexions que Rius compartirà en la seva exposició que ja estava orienta en aquest sentit.

  Realment podem fer alguna cosa per revertir la greu situació ambiental derivada de l’agressió constant al medi?

  Mercè Rius té una àmplia trajectòria de gestió al capdavant de l’administració local, com a regidora, tot passant per administracions de segon nivell com la Diputació de Barcelona. I  ara en un rang de Directora General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya. Des de la seva perspectiva, posarem l’enfoc en les iniciatives que es poden fer en l’escenari de declaració d’emergència climàtica en el què estem situats.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí