El Joventut viatja a Turquia sense Kanter ni Stevic

    0
    27
    Zagars, en el partit contra el Tofas Bursa al Palau Blaugrana. / David Grau

    Tret de sortida a la segona volta del Top 16 de l’Eurocup, on la Penya ha d’afrontar el desplaçament més llarg, a la pista del Tofas Bursa turc. El matx es disputarà aquest dimarts a partir de les 6 de la tarda (DAZN) i els verd-i-negres l’hauran d’afrontar en una situació complicada, sobretot per les nombroses baixes en el joc interior.

    Com ja era conegut, Kerem Kanter no pot viatjar a Turquia amb l’equip i Carles Duran tampoc podrà comptar amb Oliver Stevic. D’entrada el pivot serbi ja podia debutar a l’Eurocup en aquesta jornada, però no ho podrà fer per culpa d’una inoportuna lesió. Stevic pateix un trencament miofascial a l’abductor i segons el comunicat del club l’evolució de la lesió determinarà el temps de baixa i la data del seu possible retorn.

    Tot plegat suposa un nou maldecap per als verd-i-negres, que aquesta temporada estan patint un munt d’entrebancs. A més, Neno Dimitrijevic segueix sent dubte per culpa de la grip gastroinestinal que li ha impedit jugar els darrers partits i si torna a ser baixa Arturs Zagars serà de nou l’únic base disponible.

    Malgrat tots aquests imponderables, el Joventut intentarà sumar per fi la primera victòria fora de casa a l’Eurocup. Un triomf que, a més, multiplicaria les opcions dels verd-i-negres d’accedir als quarts de final. Per fer-ho, però, els badalonins necessiten recuperar la imatge que van oferir fa una setmana davant dels turcs, als que van derrotar per 88-84 al Palau Blaugrana, i aparcar el mal regust que van deixar a l’ACB davant del Casademont Saragossa (72-93).

    Un partit, contra els aragonesos, que va evidenciar que la Penya necessita algun reforç de qualitat, que marqui diferències, si vol fer un pas endavant. Sense Neno s’ha vist que l’adeu de Zisis ha deixat l’equip molt just en la posició de base i els verd-i-negres segueixen depenent massa de l’encert de Prepelic. A l’eslovè li cauen els punts de les mans, però alhora també ha de polir un caràcter que sovint no l’ajuda. Contra el Saragossa va perdre els papers i ha d’anar en compte, perquè els àrbitres li estan agafant la matrícula.

    S’acaba el termini per poder fitxar a l’Eurocup

    Veurem què acaba passant i si aquest reforç arriba en les pròximes hores, sobretot tenint en compte que el termini per poder fitxar jugadors per a l’Eurocup finalitza tot just aquest dimarts a les 6 de la tarda. A partir d’aleshores ja no es podran inscriure més jugadors pel  que queda de competició: la segona volta del Top 16 i els “playoffs”.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí