Es buiden contra el líder però no obtenen premi (1-2)

0
    29
    Xavi Garcia

Per enèsima jornada, el Seagull va tornar a dominar un partit però sense poder transformar aquesta específica superioritat en victòria. Les ‘gavines’ van fer front a tot un FC Barcelona B però l’efectivitat de cara a porteria per part del conjunt blaugrana va declinar el matx a favor del Barça B (1-2). Tot i generar ocasions, les dianes de Clàudia Pina i Bruna Vilamala van bloquejar les opcions de triomf badaloní.

Bona part del motiu d’aquesta desfeta el trobem al primer temps, on dues accions al minut 28 i 29 van estomacar el Seagull. Primer Bruna Vilamala en un servei de cantonada impossible per a la portera Aída Escobar i un minut més tard amb el gol de la jove joia blaugrana Clàudia Pina. Un 2-0 en contra massa d’hora però que no va minvar gaire els ànims blaus.

Durant els 15 minuts restants del primer temps, el Seagull va seguir intentant apropar-se a l’àrea barcelonina però el marcador ja no es va alterar més durant el primer equador de partit. 2-0 i matx encara mínimament obert per voltejar l’electrònic davant el líder.

A la represa, l’equip d’Ana Junyent va seguir creient a sumar davant el Barça i Pilar Garrote va ficar el Seagull en el partit al munt 61, encara amb més de 30 minuts per poder igualar el marcador. Tot i tenir l’empat a dos molt a prop, no va ser possible evitar la derrota. Bona imatge durant 90 minuts del Seagull, però derrota en dos minuts fatídics.

Després de concloure la jornada 18 de la lliga Reto Iberdrola, les ‘gavines’ són vuitenes amb 26 punts, molt lluny de la tercera posició.
    El pròxim matx de les badalonines serà dissabte a les 16 hores a la Ciutat Esportiva de Cerro del Espino per jugar davant el filial de l’Atlético de Madrid.