Fernando Cano glaça el Badalona (0-2)

    1
    37
    Flash BDN
    El Badalona va patir davant el Lleida Esportiu la primera derrota de la temporada. Una canonada de Fernando Cano des de la frontal i un golàs de falta directa va tombar els escapulats en un matx disputat (0-2). 

    L’anivellat guió de partit des del xiulet inicial es va dilatar durant els 90 minuts de duel. Un matx molt disputat, amb el Badalona intentant generar ocasions a partir d’accions amb la pilota però sense poder concretar-se cap que intimidés prou la porteria defensada per Pau Torres.

    El Lleida Esportiu va ser el primer conjunt que ho va intentar amb un xut sense perill d’Abel però el Badalona va respondre amb una acció similar i el mateix resultat. Intent  sense perill per part de Jordi Cano. Amb Chema Moreno com a referència ofensiva i diverses accions de perill, el conjunt de Manolo González es va apropar a la porteria visitant amb més ànima que eficàcia. Empat sense gols i jugadors a vestidors.

    A la represa, el Lleida Esportiu va glaçar el Badalona. Primer (51′) amb una canonada que engalta Fernando Cano des de la frontal i golàs al pal esquerre d’Álex Sánchez. I 15 minuts més tard, el mateix protagonista va transforma una falta directa, també des de la frontal, i impossible per al porter escapulat. Dues accions ofensives dels visitants i dos gols que estabornien un Badalona sense pólvora ofensiva en atac.

    Un xut d’Airam a la fusta i un intent de Robert Simón a l’àrea petita que es va topar amb la defensa van ser les úniques aproximacions dels escapulats entre els tres pals, però en cap moment hi va haver una reacció badalonina per poder intimidar els de ‘Molo’. Al temps afegit, Álvaro González va poder fer el tercer per al Lleida Esportiu però Álex Sánchez ho va evitar.

    Tot i la derrota, el Badalona es manté entre les posicions capdavanteres de la taula, amb 4 punts. El pròxim diumenge, els escapulats visiten la UE Olot (12:00 hores).

    1 COMENTARI

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí