El Joventut es diverteix a l’Olímpic (97-70)

0
    34
    David Grau / ACB Foto

La Penya esmicola el Movistar Estudiantes a Badalona en un partit molt plàcid dels verd-i-negres i amb una actuació coral (97-70) i el debut dels jugadors de la base Roger Martí i Kraag

Sense Morgan, Ribas, Zagars i Dawson, el Joventut Badalona va demostrar a l’Olímpic que també pot oferir un autèntic espectacle a pista. El matx a l’Olímpic va arrencar amb un intercanvi de cistelles durant els primers tres minuts de partit (5-5) però la solidesa defensiva verd-i-negra, el binomi Tomic – Bassas i l’encert de Brodziansky des del tir exterior es va traduir en la primera escletxa a favor dels badalonins (12-7).

Sense treure el peu de l’accelerador, i amb Birgander agafant el relleu de Tomic, el Joventut va mantenir el mateix ritme i control de partit fins al final del primer quart. Excels primers 10 minuts de partit (26-15).

La diferència al marcador i les enormes sensacions es van dilatar durant el segon quart davant un Movistar Estudiantes molt inferior i que en cap moment va poder anivellar l’encert i el lideratge dels badalonins.

Ferran Bassas va tornar a superar la diferència de la Penya des de la línia de 6,75 (33-19) i el marcador ja reflectia un +14 en només 12 minuts de partit. La presència a pista dels joves Parrado (2 punts i 3 rebots) i Parra (3 punts i 2 rebots) al segon quart també va mantenir aquesta bona dinàmica i amb caràcter i presència física van aprofitar els seus minuts durant aquest període (46-27). Bassas, amb un triple al darrer, va arrodonir el quart assolint una nova diferència màxima (51-33).

Sense que el guió de partit es modifiqués i amb la Penya dosificant el ritme i els minuts a pista, l’avantatge es mantenir superior als 20 punts (69-47). Tomic (17 punts), Brodziansky (13), Birgander (12) i Bassas (10) lideraven les estadístiques en un quart molt plàcid i els més anivellat de tots, amb un 23-20 de parcial (74-53).

El darrer quart no va ser menys que els anteriors 30 minuts i amb cistelles molt fàcils es va mantenir el ritme (80-55). L’únic però van ser les accions en transició de Movistar Estudiantes durant moments molt puntuals i concrets, que van frustrar Carles Duran. Aquest període va tenir, novament, els joves de la base Parrado – Parra com a protagonistes a la pista, aixecant de la banqueta la junta directiva verd-i-negra present a la grada i també el director de la base, David Jimeno. A més a més, Duran va fer debutar els joves de la casa Roger Martí (format 100% a la Penya) i Kraag.

Sisena victòria del Joventut aquesta temporada i punt final a una setmana molt saturada de partits i viatges.