El Joventut ja té la primera a la Lliga Femenina 2 (68-61)

    0
    30
    David Grau / CJB
    El Club Joventut Badalona suma la primera victòria de la temporada – i de la seva història – a Lliga Femenina 2. El conjunt de Guillem Abelló va superar l’Snatt’s Femení Sant Adrià a l’Olímpic amb un darrer quart decisiu (26-10).
    El matx, a porta tancada, va arrencar amb un primer quart molt igualat i amb un intercanvi de cistelles constant (14-13). El treball en el tir exterior verd-i-negre, amb dues anotacions, va marcar el ritme dels primers 10 minuts.
    Tot i això, l’Snatt ‘s va millorar en defensa i els percentatges en els tirs de dos van millorar per marxar a vestidors amb una renda a favor (23-29) de les visitants. En els darrers minuts, el Joventut va perdre potència física a pista a causa d’un trau a la cella de la seva referència sota cistella, Minata Keita. Mariona Teixidó i Sara Sabah lideraven les anotacions liles a la mitja part (7).
    A la represa, les de Sant Adrià van millorar l’encert i van augmentar la diferència a 11 punts (38-49). Tot i així, el Joventut donaria un pas endavant en el quart final i el tir exterior verd-i–negre, liderat per Paula Curto, Minata Keita i Paula González (10 en total) va capgirar el marcador i certificar el primer triomf badaloní (68-61).
    La local Paula Curto va ser la màxima anotadora amb 22 punts i la maliana Minata Keita va atrapar 23 rebots, jugadora més ben valorada del matx (26).

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí