El Seagull arrodoneix la primera volta amb una golejada (8-0)

    0
    33

    L’idil·li del Club Esportiu Seagull a la Reto Iberdrola no només no s’atura sinó que manté el seu ritme de competició a l’alça. Les ‘gavines’ van golejar l’Espanyol B a l’Estadi amb vuit gols (8-0) i un pòquer de la badalonina Pilar Garrote.

    El matx va començant amb el conjunt d’Ana Junyent sentenciant el partit en només 11 minuts. Pilar Garrote – per partida doble – i Ainhoa Marín van inaugurar el marcador i sorprendre un filial blanc-i-blau molt feble en defensa. El Seagull va aprofitar la seva velocitat i olfacte golejador per sumar un 3-0 al marcador quan encara no s’havia arribat al quart d’hora de partit. Abans del descans, Kuwa va transformar el seu primer gol de la temporada amb la samarreta blava i ambdós equips van marxar a vestidors amb un 4-0 local.

    A la represa, el conjunt blau encara va augmentar la diferència amb dues dianes més de Pilar Garrote a l’interior de l’àrea, un golàs d’Ausi des de 30 metres i un altre gol de la japonesa Kuwa, a plaer.

    El Seagull conclou d’aquesta manera la primera volta amb 18 punts de 24 possibles, sis victòries, dues derrotes i el lideratge del subgrup B de Reto Iberdrola Nord. Les ‘gavines’ descansaran la pròxima setmana i no tornaran a competir fins al 20 de desembre contra el FC Barcelona B, amb l’inici de la segona volta.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí