Una cloenda de lliga regular a l’Olímpic amb victòria (99-92)

0
    28
    David Grau / CJB

El Joventut ha tancat la seva temporada de lliga regular a l’Olímpic amb una dolça victòria davant el Morabanc Andorra. El conjunt de Carles Duran va dominar el marcador des del salt inicial. El joc coral del Joventut i les bones sensacions de l’equip en atac i, sobretot, en defensa, mantenen les opcions matemàtiques de la sisena posició encara vives.

El partit al Palau d’Esports va començar amb el capità Albert Ventura liderant els atacs verd-i-negres, amb una escletxa màxima de 7 punts que va arribar al darrer minut del període (22-15). El sostre va augmentar al segon quart gràcies als triples de  Nenad  Dimitrijevic i Pau Ribas (44-30). Un màxim de 14 punts i una sòlida defensa que va bloquejar els atacs del conjunt d’Ibon Navarro. Tots els jugadors verd-i-negres ja sumaven com a mínim un punt al descans, a excepció d’un Arnau Parrado encara sense minuts a pista (44-36).

A la represa, el Joventut va mantenir la diferència superior als deu punts, en un període més ofensiu i pràcticament gens defensiu a cada bàndol. Concurs de triple a cada bàndol, amb quatre encerts verd-i-negres i cinc per part tricolor (77-65). Bassas, Ventura, Ribas i Neno van liderar l’equip badaloní.

La gran feina col·lectiu verd-i-negra va sentenciar el partit al darrer quart, amb 23 punts de màxima diferència i el Joventut exhibint el seu potencial ofensiu, en un dels partits més corals i regulars durant tota la temporada (99-92). Als darrers 30 segons, el Morabanc Andorra va escurçar la diferència amb dos triples consecutius. Victòria plàcida amb fins a sis jugadors de la Penya van sumar més de 10 punts: Ventura (15), Brodziansky (15), Ribas (14), Bassas (12), Birgander (10) i Neno (10).

Molt bona cloenda de temporada regular a l’Olímpic i possibilitats de sisena posició encara vives. S’haurà de guanyar diumenge a Bilbao i esperar dues derrotes de San Pablo Burgos en els dos enfrontaments que li resten, enfront Movistar Estudiantes i Real Madrid.