Govern i PSC signen un acord amb marxants i restauradors per pal·liar els efectes econòmics de la Covid-19

  0

  El Govern municipal, el Grup municipal socialista, l’Associació de Marxants de Badalona i el grup de restauradors Forquilla Badalona han signat aquest dijous un Protocol d’acords per al desenvolupament d’accions destinades a pal·liar els efectes econòmics de la crisi sanitària de la Covid-19. El document l’han signat l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, el president del PSC de Badalona, Rubén Guijarro, i representants de les dues entitats. 

   Les mesures preveuen l’anul·lació de rebuts emesos als titulars de parades del mercat ambulant dels dimecres, divendres i dissabtes. Els nous rebuts inclouen bonificació del 70% en els rebuts del mercat de dissabte per la no prestació del servei durant 10 dies i per les afectacions econòmica de les mesures que restringeixen l’aforament del mercat a un 30% i la bonificació del 50% als mercats dels dimecres i per les mesures que restringeixen l’aforament del mercat a un 30%. 

   També es pren el compromís d’impulsar la modificació de l’Ordenança Fiscal 22 per reduir en un 75% la taxa per aplicar durant l’any 2022, així com reduccions durant els anys posteriors. 

  El document contempla l’impuls d’una línia extraordinària d’ajuts de 1.500 euros per al col·lectiu de marxants i aquells establiments de restauració que no tenen terrassa i no s’han pogut acollir a les mesures de reducció fiscal sobre la taxa.

  Un altre dels acords proposats fa referència a una proposta per tal que les ordenances fiscals de 2022 contemplin millores i reduccions per a altres sectors econòmics que també hagin patit restriccions o que hagin sofert afectacions a causa de la crisi sanitària.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí