Una pizza: el sopar de Nadal que una pizzeria de Badalona ofereix al teu gos

    0
    72
    La pizzeria Pizzalona cuina pizzes artesanals per a gossos, a banda d'oferir una carta normal per humans.
    La pizzeria Pizzalona cuina pizzes artesanals per a gossos, a banda d'oferir una carta normal per humans.

    Innovar. Tenir una idea creativa que et faci estar per davant de la competència. Aquestes dues premisses són fonamentals per fer que qualsevol iniciativa empresarial camini cap a l’èxit. Avui us presentem un cas de creativitat màxima que ha arrelat a Badalona. La pizzeria Pizzalona va obrir el passat estiu al carrer Roselló, 6, al barri de Llefià. Què fa especial aquesta pizzeria? Doncs que cuina pizzes artesanals per a gossos, a banda d’oferir una carta normal per humans. Una de les sòcies de la pizzeria, la Cristina, és dietista i s’encarrega d’elaborar les receptes especialitzades per les pizzes de gossos.

    Massa integral

    Les pizzes compten amb una massa integral sense sal i es distribueixen amb una caixa personalitzada on hi ha un dibuix d’un gos fet a mà. Pizzalona ha batejat aquestes pizzes com a ‘Guaupizzes’. Solen dur ingredients com el pollastre, la vedella i el quefir, tot i que es poden alternar i/o modificar en funció de si el gos té alguna tipologia d’al·lergia.

    Des que ha obert les seves portes, Pizzalona està fent una desena de pizzes diàries per gossos i està tenint una gran acollida, no només a Badalona. La pizzeria té clients que venen des de municipis del voltant per ‘regalar’ una pizza a les seves mascotes. Tirar endavant la pizzeria va sorgir de fer-se una pregunta: ‘Per què nosaltres podem demanar una pizza i els nostres gossos no?’.

    Negoci solidari

    Pizzalona i les seves Guaupizzes compten amb un component solidari. El 10% de les vendes es destinen a la protectora de Badalona SOS Dogs BDN, una associació creada per la protecció animal especialitzada en acollida, adopcions i rescats.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí