L’institut Enric Borràs acull al primer grup Erasmus+ durant la pandèmia

  0
  Alumnat i docents de l’institut Enric Borràs van anar a Turquia al juliol

  Del 13 al 18 de desembre un grup d’alumnat i docents d’instituts de Romania, Turquia i Itàlia visitarà l’institut Enric Borràs, començant la primera trobada del programa Erasmus+ a l’institut des que va començar la pandèmia. El programa Erasmus+ treballa per impulsar el desenvolupament personal i les perspectives laborals de l’alumnat a Europa. Contribueix amb els sistemes d’educació, formació i joventut europeus proporcionant beques d’intercanvi amb el fi de promoure un ensenyament que prepari a l’alumnat no només per al mercat laboral, sinó també per a la societat actual i futura.

  En dos projectes

  Actualment l’alumnat de l’institut Enric Borràs participa en dos projectes Erasmus+. S’anomenen ‘Small Steps: Big Changes’ i ‘European Students: Responsible, motivated, intelligent emotionally and usefully’. Tots dos van començar el curs passat, temps en què l’alumnat dels diferents instituts va compartir activitats en línia, però a causa de la pandèmia les trobades entre països van haver de ser ajornades.

  Viatjar pel continent

  Al juliol, per fi, es va poder dur a terme la primera trobada d’uns dels programes a Turquia i la segona ha estat aquest passat mes de novembre a Budapest. La tercera setmana de desembre tindrà lloc la primera trobada del programa European Students, aquesta vegada a Catalunya.

  Tot està programat a l’institut Enric Borràs i l’alumnat està emocionat preparant l’acolliment dels companys Erasmus+. Durant una setmana visitaran l’institut, faran activitats junts i els ensenyaran on viuen. Per acollir els estudiants, s’ha programat un recorregut per l’institut, esmorzar de benvinguda i passeig per Badalona, concloent amb la visita a l’Ajuntament, on s’ha previst una rebuda per l’alcalde, Rubén Guijarro.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí