Sis anys després, tornen els concerts al Palau Olímpic de Badalona

    0
    86

    Sis anys després, el Palau Olímpic de Badalona torna a acollir una actuació musical en directe. Jhay Cortez aterra aquest 16 de desembre a l’Olímpic per presentar el seu nou treball: ‘Timelezz’. En aquest disc, l’estrella de Puerto Rico ha col·laborat amb noms de primer nivell del panorama llatí, com Anuel AA i també amb un referent de la música electrònica com Skrillex.

    Les cançons de Cortez compten amb milions de reproduccions en plataformes com Spotify i el seu canal de YouTube ja en té més de 3.000 milions. L’artista s’ha situat al nivell dels grans noms del reggaeton com Bad Bunny, Myke Towers o Anuel.

    Nascut el 1993, Jhay Cortez està protagonitzant la penúltima revolució del reggaeton, aquesta vegada amb una vocació pop que comparteix amb altres companys de generació com Rauw Alejandro, la parella de Rosalía. El concert del dia 16 a l’Olímpic començarà a partir de les 19h. A Puerto Rico, en set de cada deu cotxes sonen les seves cançons.

    Des del 2015

    L’Olímpic de Badalona no acull un concert de masses des del 2015. El desembre d’aquell any, Antonio Orozco havia d’actuar a la nostra ciutat, però la seva actuació es va suspendre a escassos dies de l’esdeveniment i amb el 80% de les entrades venudes.

    Aleshores, fonts del govern local van explicar que s’havien detectat diversos problemes de seguretat al Palau Olímpic, sobretot en temes d’evacuació a la planta baixa i en les sortides d’emergència. Durant un concert de Dani Martín, la Guàrdia Urbana va aixecar acta i es va comunicar que no es podrien celebrar més esdeveniments d’aquesta naturalesa. Es tenia present l’episodi del Madrid Arena, el 2012, quan cinc persones van perdre la vida a causa d’un excés d’aforament i d’una mala gestió dels accessos de seguretat i d’emergència.

    A partir de 2015, la Penya ha invertit un milió d’euros en millorar diversos aspectes de seguretat en la instal·lació. El fons Scranton, propietari del club, ha aportat durant els darrers anys els recursos perquè el Palau Olímpic compleixi amb la normativa actual. Tot i que la pandèmia ha retardat la tornada als concerts, aquesta ja és una realitat.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí