Aquests són els llibres més demanats a les Biblioteques de Badalona

    0
    33

    Per segon any consecutiu la novel·la ‘Canto jo i la muntanya balla’ d’Irene Solà, en què prenen la paraula dones, homes, fantasmes i dones d’aigua, núvols i bolets, gossos i cabirols, ha estat el llibre més prestat a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació durant l’any 2021. La segueix el primer títol de la trilogia de Juan Gómez-Jurado, ‘La reina roja’, i el premi Planeta 2020 ‘Aquitania’ d’Eva García Sáenz de Urturi.

    Els títols més prestats de l’eBiblio (llibres electrònics) són, en primer lloc, el drama shakespearià de Maggie O’Farrell que ens trasllada al Londres del segle XVI ‘Hamnet’;  seguit del relat magistral de periodisme testimonial de Jordi Amat, ‘El fill del xofer’; i la història de conversió i amor a la Irlanda contemporània de Sally Rooney, ‘Gent normal’.

    En l’àmbit audiovisual s’imposen les oscaritzades ‘Parásitos’ i ‘Joker’ en primer i segon lloc respectivament; seguides de la sèrie ‘Chernobyl’ sobre l’accident nuclear més greu de la història.

    Pel que fa a les novel·les juvenils, un any més, en primer lloc trobem ‘Wonder’ de R. J. Palacio, en segona posició ‘Mentida’ de Care Santos i en tercer lloc ‘Invisible’ d’Eloy Moreno.

    Quant a la novel·la estrangera els títols més prestats a les biblioteques municipals i 10 bibliobusos de la demarcació de Barcelona són ‘Normal people’ de Sally Rooney; ‘My sister, the serial ‘ d’Oyinkan Braithwaite i ‘The Flatshare’ de Beth O’Leary.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí