“No podem conviure en una mateixa insta·lació les tres entitats més grans”

    0
    75
    Dracs

    Un campió d’Europa, referent nacional, però sense instal·lació própia. La supervivència constant dels Badalona Dracs a Badalona és una lluita constant. El club reivindica des de fa moltíssims anys un espai en què els seus equips (primera plantilla, femení i base) puguin entrenar i jugar, sense haver de patir limitacions d’espai o horaris.

    No tenim horaris i no tenim espai suficient Quines entitats de la ciutat es poden queixar de no tenir camp propi? Que el Bufalà o el Pere Gol es queixi, home…la UGE són els únics que es poden queixar. La resta tenen una concessió i ho poden gestionar tots ells”, reflexiona Jordi Soler, vicepresident del Dracs.

    A Montigalà, la instal·lació més saturada de la ciutat, hi conviu la FF Badalona, els Badalona Dracs i el Seagull. “Nosaltres estem en una situació semblant a la del Seagull, però elles tenen l’Estadi. No pot ser que les tres entitats més grans de la ciutat estiguem al mateix lloc. Això és impossible”, afegeix Soler al Diari de Badalona. “Crec que els clubs que tenen una instal·lació, haurien de gestionar i cuidar la seva llar, encara que sigui Municipal. Jo no tinc res”, afegeix.

    Fa aproximadament un mes, els Dracs es van reunir amb l’alcalde Rubén Guijarro i es va tornar a parlar del projecte de nova instal·lació. “Vam parlar amb l’Ajuntament de la possibilitat d’un camp de futbol americà o instal·lació esportiva. A Badalona hi ha espais perquè es pugui efectuar. Guijarro ens va presentar un projecte a La Colina que es podria utilitzar, però aquell és petit. S’hauria de fer obra. Fa molt temps que estem parlant per poder anar allà”.

    Amb la UGE Badalona, els Dracs acumulen converses sobre aquest projecte de ciutat i “tots ho van rebutjar. Tots els partits polítics de la ciutat coneixen aquest projecte. Sabem que s’hauria de fer en diverses fases. Badalona fa pena. No pot ser que un cap de setmana es tingui Montigalà ple i l’Estadi estigui buit”. La Directiva dels Badalona Dracs ho ha intentat però no els deixen: “El Badalona no ens el deixava i és Municipal. El futbol mana en aquest món”.

    Des de fa anys, els clubs de Montigalà reivindiquen també una millor il·luminació i una graderia a una instal·lació amb moltíssima activitat durant tota la setmana.

    La Copa d’Europa, a l’Estadi(?)

    D’altra banda, la round 1 de la European Central Football League, la Copa d’Europa, podria disputar-se a l’Estadi Municipal de Badalona el proper dissabte 23 d’abril. Els Dracs juguen contra el Flash de La Courneuve francès i el club lluitarà perquè es pugui organitzar a la gran instal·lació esportiva de la ciutat.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí