El Seagull torna a competir, però cau per la mínima (0-1)

0
    79

El Seagull va caure per la mínima a l’Estadi davant l’Athletic Club B (0-1). Una derrota en què el filial va aprofitar millor les ocasions de cara a porteria.

Les ‘gavines’ van portar el ritme de partit durant el primer temps i els primers 45 minuts es van disputar pràcticament a camp visitant. Alba Gordo va intentar sorprendre abans de superar el primer minut de partit, però el seu xut el va aturar Astralaga en dos temps.

Abans del descans va arribar l’oportunitat més clara a favor del Seagull. Cristina Chavero  va exhibir la seva velocitat i va intentar superar la portera de l’Athletic B amb un bon xut creuat, que va blocar molt bé Astralaga. Descans i marcador amb empat a l’Estadi (0-0).

Al segon temps, l’Athletic B va fer un pas endavant i Alba va tenir força feina sota pals. Tot i això, Elexpuru va superar la portera del Seagull en la segona clara ocasió de les visitants, després d’un xut al pal d’Amaia.

Amb el 0-1, el Seagull va recuperar domini i possessió, però sense traduir les jugades en ocasions o xuts a porteria. Un xut llunyà de Nerea Valeriano i diverses jugades en transició de Merino van ser les tímides aproximacions badalonines. Al darrer minut, Mar va poder igualar el partit, però el seu intent no va arribar a superar la portera de l’Athletic.

Nova derrota d’un Seagull que va treballar molt bé durant el primer temps, però no va obtenir el premi dels punts. Les ‘gavines’ es mantenen en posicions de descens.