Festa de fi de curs i Sant Joan al CC Montigalà

    0
    38

    El Centre Comercial Montigalà acollirà una festa de fi de curs el dissabte 25 i el diumenge 26 de juny (festiu d’obertura amb tots els establiments oberts), en la qual els més petits podran gaudir de nombroses activitats de la mà de Babyradio per a passar un dia inoblidable en un espai multiactivitat amb espectacles protagonitzats pels seus personatges més destacats. A més, els nens i nenes participaran en la confecció d’un gran mural de quatre metres d’ample.

    Sant Joan

    Montigalà donarà també la benvinguda a l’estiu celebrant el tradicional dia de Sant Joan amb diverses activitats del dimarts 21 al dijous 23 de juny. Els visitants podran participar en el sorteig de 20 coques, se celebrarà una fira expositiva de coques i cava de la mà de Carrefour, i Natural Blend regalarà un tros de coca pels Juan, Juana, Joan, etc…

    En el pla gastronòmic el centre comercial celebrarà també el divendres 17 i el dissabte 18 de juny el Dia Internacional del Sushi amb degustacions amb un 20 per cent de descompte en l’estand habilitat a aquest efecte en l’entrada principal. El dimecres 6 de juliol, el centre acollirà una donació de sang. A més, se celebrarà el dissabte 18 i el dimarts 21 de juny el Dia Internacional del Ioga amb sessions per a tots els nivells de la mà de l’escola The Art Of Living en horari de 10 a 11.30h (dissabte) i de 9.30 a 11h i de 18 a 19.30h (dimarts).

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí