Veïns de Canyadó tiren ous a nens que jugaven a la pista de bàsquet de “la gàbia” pel soroll

    0
    82

    Segons l’organització Juguem a Bàsquet, és un episodi que ha passat en diverses ocasions després que la pista es tanqués quan va començar la pandèmia

    Veïns del barri de Canyadó han tirat ous en diverses ocasions a nens que juguen a la pista de bàsquet de “la gàbia” pel soroll que fan els menors en xutar les pilotes contra les tanques. La pista es troba teòricament tancada des de la pandèmia pel seu mal estat.

    La famosa pista de “la gàbia”, situada al barri de Canyadó i propietat de l’associació de veïns del barri, va estar tancada a partir de la pandèmia al no poder-se utilitzar. El mal estat en el qual es troba i la falta de voluntat ha causat que encara no s’hagi reobert al públic. Alguns dels nens que no tenen altres espais per jugar a bàsquet es colen fàcilment a la pista a través d’un forat. Les anelles de bàsquet estan trencades i únicament tenen l’oportunitat de jugar a futbol. Segons fonts properes, els veïns es queixen pel soroll dels nens jugant a futbol a la pista. L’organització Juguem a Bàsquet, la qual vetlla pel bon estat dels camps de bàsquet a Badalona, ja ha iniciat unes primeres negociacions amb l’Associació de Veïns de Canyadó per tal de trobar una solució al problema.

    El mal estat de les pistes de bàsquet a Badalona, el bressol del bàsquet, és una realitat que organitzacions com Juguem a Bàsquet intenten resoldre. Us ho explicàvem en el següent reportatge: “La plataforma local “Juguem a Bàsquet!” visibilitza els problemes existents que hi ha a les pistes esportives”

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí