Setmana tràgica per al Tennis Taula Badalona

  0
  83
  CTT Badalona.jpg

  27/02/2018 – Només l’equip de 2a ‘A’ va poder vèncer, mentre que els dos equips de Preferent i de 2a ‘B’ van sucumbir.

  El tennis de taula pot ser molt cruel i es va tornar a demostrar el passat cap de setmana amb quatre encontres que van acabar en el setè partit, el de desempat, el dels maleïts dobles per a molts. Només l’equip de 2a ‘A’ va poder vèncer el partit dels nervis, mentre que els dos equips de Preferent i el de 2a ‘B’ van sucumbir.

   

  Derrota també a Divisió d’Honor, que presentava un equip amb l’infantil Lloret per a foguejar-lo a la categoria, mentre que els rivals venien amb l’artilleria pesant: el local Roca, el consolidat Caymel i el flamant fitxatge indi Vishwakarma. Fernàndez i Prados van sumar un valuós punt cadascú, però res van poder fer davant la rapidesa de l’indi. Blaus i vermells se situen a la zona tranquil·la de la taula.

   

  A Primera Estatal, tot i no jugar, la jornada va deixar la classificació encara més atapeïda, si és que era possible. El penúltim classificat, l’Almoster, va aconseguir derrotar l’Olesa (també als dobles) i deixa als Olesans amb 5 victòries i a Vic, Badalona i Almoster amb 4. Entre tots quatre equips hauran de sortir-ne dos que perdin la categoria.

   

  A Preferent, la derrota als dobles del Tariq contra el 2n classificat, el Mataró, els deixa encara en primera posició, ja que badalonins i capgrossos empaten a punts, però amb l’average favorable als blaus.