Badalona habilitarà dos Punts Liles durant les nits del 24 i 31 de desembre

    0
    90

    Estaran ubicats a la zona d’oci nocturn de la ciutat  

    L’Ajuntament de Badalona habilitarà dos Punts Liles durant el període de Nadal durant les nits del 24 i 31 de desembre. Des del consorci es volen garantir unes festes nadalenques lliures de violències masclistes i LGTBIQ+fòbiques.

    L’objectiu principal del servei és informar, sensibilitzar, prevenir i actuar davant les actituds masclistes i LGTBIQ+fòbiques que es produeixen als espais públics, d’oci i festius. També s’ofereix atenció en un espai i ambient segur davant agressions que es poden donar durant les nits festives. 

     Dissabte 24 de desembre, nit de Nadal: Servei de Punt Lila actiu des de les 0.30 fins a les 7.30 hores. Estarà ubicat al carrer Pomar de Baix amb carrer Orient. 

     Dissabte 31 de desembre, nit de Cap d’Any: Servei del Punt Lila actiu des de la 1 fins a les 8 hores. Estarà ubicat al carrer Pomar de Baix amb carrer Orient. 

    La segona tinent d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, remarca que “gràcies a la feina del Govern municipal, Badalona ha disposat finalment durant tot l’any del servei de Punt Lila durant les principals festes i esdeveniments d’oci nocturn que es celebren a la ciutat”. La regidora ha subratllat la “bona atenció que han rebut les víctimes d’agressions i la funció pedagògica i de sensibilització que les persones que estaven en els punts han fet en l’entorn dels espais d’oci per aconseguir que estiguin lliures de violències masclistes i LGTBIQ+fòbiques”.

     

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí